Ga naar de inhoud

AAS-HOEVEELHEID & VOORWAARDEN

HOEVEELHEDEN AAS

Hoeveelheid aas nodig voor 1 dag vissen. (dit is maar een schatting, kan meer of minder zijn hangt van de vangsten af).

Hoeveelheid aas is afhankelijk welke soort visserij.
Ankervissen combinatie schar-kabeljauw vissen (tappen kan je bewaren in diepvries).
* 1 hengel = 2 a 3 pakjes tappen.
* 2 hengels = 3 a 4 pakjes tappen.
* 3 hengels = 4 pakjes tappen.
Besteld aas kan een combinatie zijn van vers en diepvries aas volgens beschikbaarheid. (diepvries aas is immers uitstekend goed voor scharvissen)

Leeglopers kan je niet bewaren (enkel weekend's best te verkrijgen), geschikt voor kabeljauwvissen.
Zagers enkel voor de zomermaanden op tong, dit kan in combinatie zijn met tappen, en is afhankelijk van tijdstip en visstek.
(deze kan je ook niet bewaren)

VOORWAARDEN AASBESTELLING
Indien je aas hebt besteld gelieve enkel dit bedrag 4 a 5 dagen voor je boekingsdag te storten op rekeningnummer FV de bootvissers Sea Gull  
KBC  BE11 7380 3724 0948
(het kan gebeuren dat U bij je boeking onvoldoende tijd meer hebt om de betaling te storten, je kan eventueel het bewijs van je betaling doormailen, en in het slechtste geval op de boot te betalen).
BIJ OVERMACHT:

Het bestelde aas is altijd ten laste van de besteller waarvan de som dan ook volledig wordt aangerekend, en dit als deze hoeveelheden niet meer kunnen geannuleerd worden of al aangekocht zijn bij de verkoper. (aas wordt 3 dagen voor de vistrip besteld bij verkoper).
VB. door onverwachte omstandigheden, zoals weersverandering, defect aan boot de dag zelf van de vistrip, annulering op 2 dagen voor je vastgelegde boekingsdatum.
(Dit aanekocht aas wordt dan ook afgeleverd bij een volgende vistrip als diepvries aas, aangekochte zagers zijn ook volledig aanschouwd als verloren aas, daar je deze niet kan bewaren
Het bestelde aas wordt maar in bestelling opgenomen na betaling kostprijs aas.
Terug naar de inhoud